Γιατί Rethink: Ποιότητα Προϊόντων – Εγγυήσεις

Γιατί Rethink: Ποιότητα Προϊόντων – Εγγυήσεις

Αποστολή της Rethink είναι η προσφορά λύσεων πληροφορικής και υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένων, συμβατών αλλά και γνησίων αναλωσίμων εκτυπωτών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ειδικότερα για τα αναλώσιμα εκτυπωτών, για ποιό λόγο να επιλέξετε Rethink για τα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας;

 • Γιατί θα επιλέξετε προϊόντα που έχουν σαν βασική παράμετρο την ποιότητα. Η πολιτική ποιότητας είναι πολιτική ‘ολικής ανακατασκευής’, κατά την οποία γίνεται αντικατάσταση όλων των φθαρμένων μερών του αναλωσίμου με τα καλύτερα υλικά από την παγκόσμια αγορά.
 • Γιατί τα ίδια τα ‘άδεια΄ (κενά) αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται έχουν περάσει ποιοτικό έλεγχο κατά την εισαγωγή τους στη Rethink και πριν την ανακατασκευή τους (Pre-test).
 • Γιατί όλα τα αναλώσιμα περνούν ποιοτικό έλεγχο πριν συσκευαστούν (εκτυπώνεται ικανός αριθμός σελίδων ανάλογα με τον τύπο) και μόνο όσα έχουν ποιοτική επίπεδο αντίστοιχο με αυτό των γνησίων, συσκευάζονται και κατόπιν διατίθενται.
 • Χέρι-χέρι με την παραπάνω δέσμευση παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας – αντικατάστασης για όλα τα προϊόντα μας ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς. Η πολιτική που ακολουθούμε είναι της άμεσης αντικατάστασης οποιουδήποτε προϊόντος θεωρηθεί από πελάτη ότι δεν πληροί τις απαιτήσεις του, με δική μας μέριμνα και έξοδα και σε συνέχεια την παραλαβή του ‘προβληματικού’ αναλωσίμου, την εξέτασή του στον εργαστήριο και την παροχή ‘αναφοράς σφάλματος’ στον πελάτη.
 • Με εγγύηση καλύπτονται και τα μηχανήματα στα οποία γίνεται χρήση των προϊόντων Rethink, με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι γίνεται ορθή χρήση τόσο του αναλωσίμου όσο και του εκτυπωτή.
 • Γιατί για όλα τα αναλώσιμα χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες που έρχονται από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο την ποιότητα εκτύπωσης αλλά και την απόδοση (yield, αριθμό σελίδων που εκτυπώνονονται) καθώς έρχονται προσυσκευασμένα σε ποσότητα κατάλληλη ανάλογα με τον τύπο αναλωσίμου.
 • Γιατί στα πλαίσια της προσφοράς προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της η Rethink Προσφέρει υπεύθυνο, ποιοτικό και χαμηλού κόστους Service εκτυπωτών.
 • Γιατί το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενο στις όποιες ανάγκες του πελάτη με ευγένεια και κατανόηση. Επίσης ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας είναι στην συντριπτική πλεινότητα των περιπτώσρων 1-3 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας και με το σημείο στην Ελληνική Επικράτεια).
 • Γιατί η σχέση τιμής προς απόδοση είναι η καλύτερη στην αγορά (και πολλές φορές ξεπερνάει το 50% σε σχέση με την τιμή του γνησίου αναλωσίμου)!
 • Γιατί σε πολλές περιπτώσεις (όπου υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα) το περιεχόμενο των αναλωσίμων (toner, μελάνι) είναι έως και 20% περισσότερο από αυτό του γνησίου αναλωσίμου.
 • Γιατί σε όλα τα τμήματα γίνεται διαρκής προσπάθεια βελτίωσης επιδόσεων (δεικτών). Φιλοδοξία μας είναι κάθε χρόνο να έχετε ακόμη περισσότερους λόγους να μας επιλέξετε!